Class Schedule





June, July & August: 

No classes  July 4th

Class

Age

Duration

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Saturday

Tiny Stars: Ages 2-4

Romp- N- Roll

2 year olds

30 minutes


6:45 - 7:15 PM


4:15- 4:45 PM


12:15- 12:45 PM

6:45-7:15 PM


Rock-N-Roll

   3  year olds 

45 minutes

5:45 - 6:30 PM


6:15 - 7:00 PM


11:00-11:45 AM

4:15-5:00 PM


Super Mini Stars

By Invitation only

3 to 4

1 hour

4:30-5:30 PM





Youth Gymnastics: Ages 4+ 

Youth Level 1

4 & Up

1 hour

9:45 - 10:45 AM

6:15-7:15 PM


4:45 - 5:45 PM


6:30 - 7:30 PM

5:15-6:15 PM


Youth Level 2

4 & Up

1 hour 30 minutes

4:30 - 6:00 PM


6:00 - 7:30 PM




Youth Level 3

4 & Up

1 Hour 30 minutes



6:30- 7:30 PM



Competetion Pre-Team

By invitation only


2 hours



3:15 - 5:15 PM



Youth Tumbling: Ages 5+

Intermediate - 

5 & Up

45 minutes



5:30 - 6:15 PM

10:00-10:45 AM


Back Handspring Only      5 & Up      1 hour
5:00-6:00 PM


Back Hnadspring & strength      5 & Up     90 Minutes2:30 - 4:00 PM



Advanced w/ strength - Tucks

6 & up

90 Minutes



1:30-3:00 PM

5:00-6:30 PM


Power Twisting & Strength6 & Up2 hours12:15- 2:15 PM
5:30-7:30 PM

STAR 45 Classes









4 & up45 minutes11:00-11:45 AM
6:30-7:15 PM

1:00- 1:45 PM

4:00-4:45 PM






*Interested in joining a competition team?  Call to set up an evaluation and recieve additional information.*


Class Fees

Based on 1 class per week


Class Length

4 weeks6 weeks

8 weeks

12 weeks

30 minutes

$35.00$47.50

$ 60.00

$85.00

45 minutes

$40.00$57.50

$ 75.00

$110.00

1 hour

$45,00$65.00

$ 85.00

$120.00

1 hour 30 minutes

$65;00$90.00

$ 115.00

$165.00

2 hours

$90.00$125.00

$160.00

$210.00

NO  Registration Fee Required for May June & July*

*Registration is take online at arisingstars.com through Activeworks.  Click the online

registration link from Arising Stars. New students will need to create an account or login.**







Download Online Class Registration

2016. Arising Stars Gymnastics. All Rights Reserved

Web Developed by :