Class Schedule


Fall II Session: October 22nd - December 21st
Winter Session: January 13th - March 6th

Gym Closed: Halloween (Oct 31), Thanksgiving break (Nov 26-30), Holiday break (Dec 22 - Jan 12)

Class

Age

Duration

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Tiny Stars: Ages 2-4

Romp- N- Roll

2 year olds

30 minutes

4:45 - 5:15 PM


7:00 - 7:30 PM


Rock-N-Roll

   3  year olds 

45 minutes

5:30 - 6:15 PM


6:45 - 7:30 PM



Super Mini Stars

By Invitation only

3 to 4

1 hour

4:30-5:30 PM



6:15 - 7:00 PM

Youth Gymnastics: Ages 4+ (Girls Only)

Youth Level 1

4 & Up

1 hour


4:30 - 5:30 PM

5:45 - 6:45 PM

6:45 - 7:45 PM

5:00 - 6:00 PM

Youth Level 2

4 & Up

1 hour 30 minutes

5:00 - 6:30 PM


6:30 - 8:00 PM


6:15 - 7:45 PM

Youth Level 3

4 & Up

2 hours

6:45 - 8:15 PM



Competetion Pre-Team

By invitation only


2 hours



4:30 - 6:30 PM


Youth Tumbling: Ages 6+

Intermediate - Back Handspring

6 & Up

1 hour


5:30 - 6:30 PM


Advanced - Tucks & Twists

6 & up

1 hour


7:30 - 8:30 PM



*Interested in joining a competition team?  Call to set up an evaluation and recieve additional information.*

Class Fees

Based on 1 class per week

Class Length


8 weeks

16 weeks

30 minutes

$ 60.00

$110.00

45 minutes

$ 75.00

$140.00

1 hour

$ 85.00

$160.00

1 hour 30 minutes

$ 115.00

$220.00

2 hours

$160.00

$300.00

*$ 25.00 Yearly Registration Fee Required for Progressive Classes*

**Registration is ONLY take online at arisingstars.com through Activeworks.  Click the online

registration link from Arising Stars. New students will need to create an account or login.**




Download Online Class Registration

2016. Arising Stars Gymnastics. All Rights Reserved

Web Developed by :